Pages

Tuesday, 17 June 2014

Favoriete bloggers #1

Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken en mijn favoriete blogs te lezen. Ja, iedereen heeft wel die bepaalde blogs die zij eerder leest dan de andere. Zie die van mij hier! Af en toe doe ik weer eens een update zodat jullie leuke nieuwe blogs kunnen ontdekken! Klik telkens op de logo's om naar de site te gaan.
De eerste is Amaroux van Inge. Ze post vooral veel outfits en af en toe een DIY. Ik vind haar outfits altijd heel mooi en ook de foto's zijn erg mooi. Net allemaal kleine kunstwerkjes. Ik vond het vooral heel vet toen ze een ketting had gemaakt (zie hieronder). In combinatie met die foto, haar vuurrode haar en haar zwarte kleding zag het er zo geweldig uit!De tweede blog die ik heb uitgekozen is Jill Who van Jill. Ik ken haar nog niet zo lang, maar ben een grote fan van haar blog en haar kledingstijl. Net als bij Inge springen haar outfitfoto's er echt uit. (Heel wat beter dan bij mij)


De derde blog is N A M G van Nathalie. Als ik eerlijk ben zeg ik dat dit een van de kleinste blogs is die ik ken (11 volgers...), maar wel een van mijn favoriete. Geduld moet je wel hebben, want vaak post ze niet. Maar haar kledingstijl spreekt mij erg aan en ook de manier hoe ze haar foto's neemt.


En dan de laatste alweer. Eentje die jullie vast wel kennen. I Love Fashion Daily van Sophia, mijn gastblogger. Deze site is eigenlijk mijn persoonlijke Vogue of Elle ( ;) ) en ik hou van de manier hoe Sophia je laat kennis maken met de nieuwe trends. Stiekem zou ik ook wel eens een foto van Sophia haar eigen outfits willen zien.......


Dat was het dan alweer. Wat vinden jullie van deze blogs? En kenden jullie ze al?
Liefs, Hanne
P.S. Ik heb een nieuwe lay-out! Wat vinden jullie ervan? Helaas ondersteund dit thema intensedebate niet en aangezien ik daar eerst mijn reacties mee regelde zijn al die reacties nu weg.... Jammer, want ik vond het altijd leuk om terug te kijken naar oude reacties.

3 comments:

 1. Leuke favorieten heb je!

  ReplyDelete
 2. Ik vind Jill Who ook echt helemaal gewedlig! X

  ReplyDelete
 3. Leuke favorieten! Jill is inderdaad een hele leuke blogger (verschillende bloggersmeetings gehad met haar)

  Liefs!

  ReplyDelete

Thanks for your comment! You made my day ♡