Pages

Monday, 2 December 2013

Sweater weather tag

De dagen worden korter, het wordt kouder. Ja, de winter is op komst. Ik ga nu ook de sweater weather tag doen!


Wat is je favoriete kaarsgeur?
Ik houd zo veel van kaarsen! Tegenwoordig doe ik met het kaarsje wat je hier boven ziet. Ik haal mijn kaarsjes meestal bij de Xenos of Action en daar staat niet echt bij hoe de geur heet, dus welke kaarsgeur mijn favoriet is weet ik niet.

Koffie, thee of warme chocolademelk?
Laat me deze keuze alsjeblieft niet maken. Ik vind het allemaal veel te lekker. Pas.

Wat is de beste herfst herinnering die je hebt?
Door een hele grote berg met bladeren rennen! Nee, dat deed ik laatst nog dus die telt niet. Ehm... Vroeger ging ik wel een kastanjes verzamelen en dan ging ik ze heel mooi uitstallen op mijn kamer. Dat vond ik altijd wel leuk.

Welke make up trend vind je leuker: Winged eyeliner of donkere lippen?
Ai, deze is ook lastig. Ik denk dat ik voor de donkere lippen ga, dat staat wel mooi bij mijn bruine haar en met eyeliner ga ik altijd helemaal de mist in, laat staan als ik winged eyeliner moet maken!

Wat was je voor Halloween?
Niks. Helaas vieren we Halloween niet in Nederland. Eigenlijk is Sint-Maarten de saaie versie van Halloween. Nee, geef mij maar Halloween.

Hoeden of sjaals?
Dan ga ik toch voor sjaals. Hoeden staan mij namelijk echt niet en ik heb een best groot hoofd, waardoor veel hoeden mij niet mooi staan. Mutsen vind ik wel heel leuk! Ik houd echt heel veel van beanies!


Meest gedragen sweater?
Dat is sowieso de sweater hierboven! Hij komt van de Roxy en kostte maar 15 euro! Hij is heel warm en heel lekker zacht van binnen. De donkerrode kleur staat me ook nog eens heel leuk!

Favoriete herfst nagellak?
Dan denk ik wel mijn donkerrode nagellak van Hema beauty. Die is echt heel mooi in de herfst!

Skinny jeans of leggings?
Dan ga ik zeker voor skinny jeans! Ik vind skinny jeans echt heerlijk. Ik draag ook eigenlijk nooit leggings, maar panty's of maillots.

Laarzen of Uggs?
Deze vraag is niet zo lastig. Sowieso laarzen! Niet alleen omdat ik geen Uggs heb, maar ook omdat ik ze niet mooi vind. Uggs zitten wel heel lekker, maar het is echt net alsof je op pantoffels loopt (mijn mening) en als alleen pantoffels zijn ze dan weer iets te duur. De normale bruine vind ik nog net gaan, maar die glitter Uggs vind ik echt verschrikkelijk! Laarzen dus.

Foto's genomen met mijn Sony Xperia U en bewerkt met VSCO cam.

2 comments:

Thanks for your comment! You made my day ♡