Pages

Saturday, 23 November 2013

Behind the scenes #1

Vanaf donderdag- en vrijdagmiddag heb ik mijn leven gefotografeerd. Enjoy! (foto's gemaakt met mijn Sony Xperia U, bij de een is de kwaliteit beter dan bij de ander) 


 Dit is wat ik donderdagmiddag aanhad. De zon scheen recht in mijn gezicht als ik achter mijn bureau zat. Erg vervelend natuurlijk, maar je kan er wel mee mooie foto's maken. 


 Bah geschiedenis huiswerk. Op dit moment kon ik me echt niet meer concentreren. Zo had ik ook gereageerd op de vraag "hoe zouden de Spanjaarden over de Azteken gedachy hebben?" gereageerd met: " 'Wat een arme sloebers!' -> maar dan in het Spaans" 


 Zo, mijn huiswerk had ik af. Nu even op mijn pennyboard naar de bieb gaan om Harry Potter deel 1 t/m 4 te halen. Ik had namelijk met mijn vriendin de volgende dag deel 1 van ons Harry Potter avondje. Eenmaal aangekomen bij de bieb, bleek hij dicht te zijn en mijn vriendin kon ik niet meer. 


 Omdat ik niks beters te doen had ging ik maar naar de etos. Toevallig wou ik nog heel erg graag baby lips! De review komt binnekort online. Ze zijn trouwens zo lekker! Ik wil hem echt opeten! (dat is alleen niet heel gezond, denk ik) 


 Toen weer terug naar huis. Ondertussen ging de zon al weer bijna onder. Bij de snelweg heb ik dit mooie fotootje genomen. 


 Nog even snel een stukje schrijven voor op m'n blog! 


 De volgende dag vroeg in de ochtend op de fiets naar school. Het was nog aardig donker, vandaar deze verschrikkelijk lelijke foto. 


 Gelukkig is natuurkunde afgelopen en hebben we pauze! 


 Leg nooit een voorwerp bij mij in de buurt als ik een pen in m'n hand heb. Deze mandarijn was de dag ervoor de pineut en hij verscheen opeens in mijn broodtrommel! 


 Wiskunde... 


 Dit mooie mannetje heb ik gemaakt in de b├Ętaklas. Hij maakt deel uit van ons project. (het was eigenlijk de bedoeling dat hij een boek zou lezen op het terras, maar het lijkt nu eerder alsof hij de krant leest op het toilet...) 


 Dit is ons project. Het gaat om de recycle afvalbakken die je naast het huis ziet. 

 School zit er weer op en het is weekend!!!  Ik was een beetje in een creatieve bui dus heb ik de tijdmachine van Doctor Who, die trouwens ook 50 jaar bestaat, gemaakt en rapunzel. Dat was ook de reden waarom ik dit bericht gisteren  niet heb geplaatst. Wat vonden jullie er van? Zal ik dit vaker doen?

2 comments:

Thanks for your comment! You made my day ♡