Pages

Monday, 18 November 2013

Cd van de week: Salute - Little Mix

Deze week in cd van de week het nieuwe album van Little Mix: Salute


Sorry dat ik gisteren geen cd van de week heb geplaatst! Ik had een schaatswedstrijd in Deventer (in Overijssel of zo) en dat is best ver weg van Amsterdam!
Ik had me wel verheugd op het nieuwe album van Little Mix, want ik ben wel fan van hun. Ook hun vorige cd (DNA) heb ik veel gedraaid.


De cd begint met Salute, een liedje wat best wel wat lijkt op Run the world van BeyoncĂ©. Er zit een lekker tempo in en dat vind ik wel leuk. Daarna komt Move, de single die al eerder uitkwam. Ik heb hem een paar keer moeten luisteren voordat ik hem echt leuk vond, maar nu vind ik hem heel leuk! These four walls is dan weer heel anders, het is veel rustiger. Ik vind dit wel een mooi liedje. Voor de rest lijken de liedjes veel op het vorige album, maar toch hebben ze weer een nieuw vleugje. 


Perrie, Leigh-Anne, Jade en Jesy deden alle 3 apart auditie voor x-factor in 2011. Daar werden ze samen in 1 groep gezet genaamd Rythmix, deze naam veranderde later in Little Mix. Ze wonnen en braken al gauw door met hun hit Wings. Nu hebben ze alweer een tweede album!


Little me is gewoon een normaal Little Mix liedje, maar toen ik de unplugged versie (piano versie) op de tweede cd hoorde was ik helemaal verkocht. Ik begreep plotseling de betekenis van het liedje en vind deze versie veel mooier dan de normale. Als ik een favoriet liedje moest kiezen kies ik dus toch voor deze, maar de andere liedjes zijn ook heel erg leuk!


Hebben jullie al naar hun nieuwe album geluisterd? Wat vonden jullie ervan? 

1 comments:

Thanks for your comment! You made my day ♡