Pages

Sunday, 17 November 2013

Tag: I love blogging

Mijn blog is nog erg klein, maar ik doe toch de tag I love blogging, zodat ik hem dan later kan vergelijken als mijn blog groter is.


Waarom ben je een blog begonnen?
Ik heb altijd al van schrijven gehouden. Ik heb wel eens eerder een blog gehad, maar die was zo slecht dat ik hem, gelukkig, verwijderd heb. Een tijdje terug belande ik opeens op een blog van een meisje en toen dacht ik: "Ja, dat ga ik ook doen!" en toen ben ik mijn blog begonnen.

Hoe kom je aan de naam van je blog?
Het komt uit een songtekst van Kiss me van Ed Sheeran. Ik ben een hele grote fan van hem en er is een zin in Kiss me die ik helemaal geweldig vind. Hij zingt: "And I felt everything, from hate to love, from love to lost, from lost to truth and I guess that's how I knwo you". Ik vond vooral de connectie tussen love en lost heel mooi, dus daar wou ik wel wat mee doen.

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?
Niet heel erg veel. Mijn berichten worden gemiddeld tussen de 30 en 40 keer bekeken en ik heb ongeveer iets minder dan 100 bezoekers per dag. Ik heb maar 2 volgers op bloglovin, dus eigenlijk maar 2 mensen die echt mijn blog lezen.

Wie werken er allemaal mee aan je blog?
Ik zelf en We Heart It helpt mij aan de plaatjes.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt door je blog?
Ik heb nog niet echt veel meegemaakt, maar tot nu toe wel dat ik veel andere blogs heb ontdekt. Ik kijk op iemands blog, zie dat iemand heeft gereageerd kijk op haar blog en zo gaat het door.

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld op een bericht?
Gemiddeld ongeveer 2 reacties. Ik weet het, het is echt heel weinig! Ik hoop natuurlijk dat ik meer mensen krijg die mijn blog volgen.

Werk je samen met bedrijven?
Nee, helaas niet, maar ik zou het wel heel erg graag doen omdat ik zo weer nieuwe dingen ontdek. (en dingen ontvangen is natuurlijk ook heel leuk hahahaha)

Wat voor camera gebruik je?
Ik gebruik vooral plaatjes van We Heart It, maar als ik zelf ergens foto's van maak gebruik ik vaak de camera van mijn telefoon. Ik heb een Sony Xperia U (echt de fijnste telefoon die er is!) en die camera is heel erg goed. Ik zou wel graag een spiegelreflexcamera willen, maar die zijn zo duur...

Waar haal je inspiratie voor een artikel vandaan?
Meestal als ik een artikel schrijf ben ik zelf op het idee gekomen, maar soms krijg ik mijn idee├źn ook van andere blogs. Zoals deze tag bijvoorbeeld. 

Welke bloggers inspireren je?
Tegenwoordig zijn er een aantal bloggers die ik echt heel leuk vind. Er is ook een blog wat niet de beste van al die blogs is, maar toch een plaatsje erbij verdiend. About Everything Nice heeft mij namelijk geïnspireerd om ook een blog te beginnen. Tegenwoordig vind ik Elegantic, The Fashion Script en My Journey Through Style heel erg leuk en die volg ik ook heel goed via bloglovin! Zij inspireren mij vooral!

Krijg je wel eens negatieve reacties?
Nee, maar aangezien ik niet erg veel reacties krijg is de kans niet groot dat er een negatieve reactie bij zit.

Post je elke dag een nieuw artikel?
Nee, maar ik probeer het wel zo vaak mogelijk te doen. Als ik bijvoorbeeld op een dag al een artikel gepost heb en ik wil er nog een schrijven, dan schrijf ik er een die ik bewaar en publiceer als ik een keer geen tijd heb om te posten.

Wat voor soort lay-out heb je? Heb je hem zelf gemaakt?
Ik heb gewoon de lay-out simple van blogger zelf, maar die heb ik zelf een beetje aangepast zodat het meer bij mijn blog past.

Hoe lang doe je gemiddeld over een bericht?
Ik denk in totaal, inclusief plaatjes opzoeken en ander dingen ervoor doen, ongeveer een uur.

Is je blog een bedrijf? Zo ja, hoe vind je het? Zo nee, zou je het willen?
Nee en ik zou het ook niet willen. Ik zie dit als een hobby en iets wat ik voor mijn lol in mijn vrije tijd doe. Als het een bedrijf zou zijn, dan zouden er ook veel meer verplichtingen bij zijn en dan zou te lol er vanaf gaan.

Heb je contact met andere bloggers?
Nee niet echt. Soms als ik een reactie achterlaat reageren andere mensen er wel op, maar dat mag je geen "contact" noemen.


Ik ben erg benieuwd naar hoe deze tag zou zijn als mijn blog groter is. Zal ik zeggen dat ik over 2 maanden deze tag weer doe? Afgesproken! 

3 comments:

 1. Wat super dat mijn blog je inspireert! En je hebt een hele leuke blog, ik volg je nu ook terug, je verdient zeker wat meer volgers:)
  Ik heb Kim van de Fashion Script een keertje ontmoet; zij is echt superlief en haar blog is inderdaad super!
  Liefs, Charlotte

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heel erg bedankt dat je mijn blog nu ook volgt!

   Delete

Thanks for your comment! You made my day ♡