Pages

Thursday, 14 November 2013

Yes or No: Starbucks

De een gaat er heen omdat het zo lekker is, de ander alleen om foto's te maken en nog een andere gaat er helemaal niet heen. Deze week in Yes or No: Starbucks. Wat vinden jullie ervan?
Deze week geen mode, maar eten in de Yes or No. Ik vind zelf Starbucks wel een leuk onderwerp omdat de meningen erover erg verschillen. De eerste keer toen ik naar Starbucks ging, ging ik ook echt alleen maar omdat het Starbucks is. Het bestond niet uit wat lekkers drinken en gezellig kletsen, maar uit een hele lange fotoshoot en we vonden het ook niet leuk dat we de kersteditie van de beker hadden, want dan kon je het logo niet zien. Belachelijk toch? Dat is ook waar ik me nogal erger. Ja, gelukkig ben ik nu niet meer zo.Vlak bij mijn school zit een Starbucks en die zit elke middag helemaal vol met allemaal leerlingen van onze school. Zelf ga ik ook af en toe met mijn vriendinnen er heen. Voor mij bestaat het nu alleen nog maar uit een lekker drankje en gezellig kletsen, foto's worden er allang niet meer gemaakt. Ik kan me altijd wel ergeren aan de mensen die dat wel doen. Het enige waar ze de hele tijd mee bezig zijn is foto's maken. Kom op! Je bent er toch om koffie te drinken?


Ik vind de koffie zelf heel erg lekker. Ik neem vaak de café latte omdat die niet heel erg duur is. Dat vind ik wel een nadeel aan Starbucks, alles is zo duur. Soms heb ik wel zin in iets lekkers bij de koffie, maar dat is altijd zo duur!


Ik zei al dat ik al dat grote gedoe met foto's rondom Starbucks heel vervelend vind, maar dit is dan wel weer iets wat ik leuk vind: versierde Starbucks bekers. Op instagram zie ik ze vaak langskomen ik vind het altijd heel creatief bedacht. Ik denk dat ik zelf binnenkort ook een ga versieren!


Wat vinden jullie van Starbucks? Ga je er ook wel eens heen?

2 comments:

Thanks for your comment! You made my day ♡