Pages

Wednesday, 18 December 2013

And that's who I am!

Een hele tijd geleden zag ik dit op de blog van Inge en nu heb ik zelf ook de beste plaatjes uitgekozen en die in dit blogbericht gezet. Huh? Welke plaatjes? Dat zie je hier!


Ik heb een aantal plaatjes uitgezocht die ik het best bij mezelf vind passen. Enjoy!


Ik mis de zomervakantie waar ik met een groep vrienden in de avond naar het strand in ons Spaanse dorpje ging. Terwijl we een beetje kletsten keek ik naar de sterren. God, sterren zijn zo mooi. Al helemaal toen ik 2 vallende sterren achter elkaar zag!


Ik word heel vaak aangesproken door vrienden op mijn lach! Hahahahaha!


Muziek is alles. Oortjes in, liggen op bed, ogen sluiten, wegzinken. Dit is de beste manier om over een dipje heen te komen.


Niet dat ik verliefd ben op mijn broer! Maar hij is wel gewoon de beste!


Ik ben niet zo'n selfie iemand. Af en toe staat er hier wel een foto van mij op, maar achter 1 zo'n goede foto zitten meestal 10 slechte foto's! Foto's zelf maken vind ik wel heel leuk!


Ik houd gewoon zo erg van Tim Burton! Zijn films zijn zo goed! Al helemaal fantastisch is dat bijna elke film wel wordt gecombineerd met Johnny Depp, een van mijn favoriet acteurs. Mijn lievelingsfilms van hem zijn: Edward Scissorhands (Johnny Depp), The nightmare before christmas, Charlie and the chocolate factory (Johnny Depp), Corpse Bride (volgensmij ook de stem van Johnny Depp), Sweeney Todd (Johnny Depp), Alice in Wonderland (Johnny Depp) en Dark Shadows (je raadt het al, Johnny Depp).Ik ben wel zo'n iemand die graag alleen is. Niet te lang, niet dagen, maar gewoon een dagje alleen vind ik heerlijk. Je kan alles doe wat je wilt en niemand die je achterna kijkt.


Helaas is dit de harde waarheid. Ik heb wel eens een vriendje gehad, maar tegen de tijd dat ik eindelijk de moed had om hem mee uit te vragen was het al weer uit.


Huh? Je wacht op een doctor? En die blauwe box? Waarschijnlijk zullen veel mensen dit niet snappen. Ik ben een enorme fan van Doctor Who en ik zou het totaal niet erg vinden als hij met zijn tijdmachine even bij mij langs zou komen.


Aiaiaiai! Een van mijn favoriete kledingstukken is wel de sweater! Ah, die zijn gewoon geweldig! Comfy en mooi.


Zo lang het niet in Nederland is kan ik uren in de auto zitten. Muziekje op en een beetje naar buiten staren.


Ik vind het altijd zo leuk om in de winter in het donker te fietsen. Dan zie je overal al die mooie lichtjes!

Wat vonden jullie ervan? En waar herkennen jullie jezelf in?
P.S. Doen jullie al mee met mijn giveaway?

2 comments:

Thanks for your comment! You made my day ♡