Pages

Friday, 13 December 2013

Giveaway: bourjois lipgloss en clinique chubby stick

Zoals sommigen misschien wel wisten was ik gisteren jarig. Ik ben 14 geworden! Omdat te vieren heb ik een hele leuke giveaway! Je kan namelijk een Bourjois Paris 3D effet lipgloss (t.w.v. €10,90) of een Clinique chubby stick (t.w.v. €19,50) winnen! 
Deze lipgloss en chubby stick zijn hartstikke leuk voor bij kerst! Vooral de glitterige lipgloss. De chubby stick is dan weer geschikter voor overdag, ook leuk natuurlijk! De chubby stick is in de kleur oversized orange, alhoewel de kleur meer roze is. De lipgloss is in de kleur rose hypothetic. Natuurlijk heb ik de lipgloss en chubby stick niet gebruikt!


Dit moet je doen
 • Een reactie achterlaten met daarin je naam, je mail en welke je wilt (lipgloss, chubby stick of maakt niet uit). Als je liever niet je mail online zet kan je altijd een mailtje sturen naar mijn mail hanne.l.bosma@gmail.com met daarin je naam.
Zo maak je meer kans


De giveaway eindigt op 24 december 2013!

4 comments:

 1. Leuke giveaway, ik doe mee ! Gegevens: Brechtje Fase, brechtjefase@gmail.com, en ik zou graag de Clinique chubby stick willen winnen. -xx- Brechtje

  ReplyDelete
 2. Ik doe mee! :-D
  De chubby stick spreekt mij het meeste aan

  emily-a@hotmail.nl

  ReplyDelete
 3. Bedankt dat je mij hebt gevolgd op Bloglovin! Ik heb je meteen terug gevolgd :)
  Mijn naam zie je bovenaan en dit is mijn e-mail: sharonb-model@hotmail.com

  Graag deze voor niks anders te gebruiken ^^

  Ik zou graag de Chubby stick willen winnen :D

  ReplyDelete
 4. Hele toffe give-away! Ik doe graag mee. Ik heb alles gedaan! Mijn insta ; xmelissaaaa, mijn facebook ; melissa van der meer en mijn email ; justmelissax@gmail.com . Ik ga voor de chubby stick! Perfect mooi kleurtje voor kerstmis! Nu maar hopen hopen hopen.
  Liefs

  ReplyDelete

Thanks for your comment! You made my day ♡