Pages

Friday, 17 October 2014

FLTL neemt een blogbreak

Ja, je hoort het goed. Ik ga er even tussenuit. De laatste tijd heb ik nauwelijks tijd meer om posts te schrijven aangezien ik het erg druk heb met school. Daardoor komen worden steeds meer post afgeraffeld of komt er een hele tijd geen post online. Daarom heb ik besloten om er een maandje tussenuit te gaan. 


Bron: Tumblr
Maak je maar geen zorgen. 20 november ben ik weer terug. Daardoor heb ik ook meer tijd om posts te verzamelen. Ook zal mijn blog een hele make-over krijgen. Vanaf dan komt er elke dag om 7 uur een post online. Om de 2 weken komt er op maandag een behind the scenes en elke vrijdag komt er een outfit online. Ook ben ik van plan om mijn blog een nieuwe lay-out te geven. En als ik weer terug ben komt er ook een leuke winactie online om te vieren dat From Love To Lost een make-over heeft gehad en dat de blog 1 jaar bestaat! Als ik jou was zou ik dus mij niet ontvolgen, want dan kan je niet zien wanneer de nieuwe posts online komen. 
Maar ik heb ook jullie mening nodig. Wat zouden jullie graag meer willen zien op mijn blog? Ook zit ik eraan te denken om verder te gaan met mijn blog in het Engels. Wat vinden jullie daarvan? Willen jullie liever dat ik in het Engels of beiden verder ga? Laat het achter in de reacties!
Ik hoop jullie dan te zien!

1 comments:

  1. Wauw, ik vind het een superidee! Ik vind al je blogposts leuk maar ik hou heel erg van je stijl en van je artwork dus dat vind ik altijd leuk om te zien. Ik heb er persoonlijk geen probleem mee als je in het Engels doorgaat maar Engels en Nederlands is ook prima. Kijk nu al uit naar je blog make-over Hanne! X I :)

    ReplyDelete

Thanks for your comment! You made my day ♡