Pages

Thursday, 10 October 2013

Yes or No: Dr. Martens

Deze week gaat de Yes or No over Dr. Martens! Wat vind jij ervan?
Deze week heb ik het over Dr. Martens in de Yes or No.  Ze zijn een hele tijd weggeweest, maar zijn nu weer helemaal in. Geen schattige ballerina's meer, maar stoere docs!


Zelf vind ik ze heel erg leuk. Ik hou wel van stoere kleding. Na lang zeuren mocht ik ze dan eindelijk hebben! Ik heb matte donkerrode. Het is wel jammer dat ze heel erg duur zijn, de meeste zijn wel 140 euro! Als je ze nog moet inlopen, lopen ze verschrikkelijk. Ik heb nog nooit zulke blaren gehad! Ik kon niet wachten tot ik thuis weer thuis was en ik mijn Docs uit kon doen. Maar nu ik ze heb ingelopen, lopen ze heerlijk! Ik loop er de hele dag op!


Vroeger waren ze ook in. Het bleek dus dat mijn vaders enige nette schoenen donkerrode, lage Dr. Martens zijn. Daar is hij zelfs in getrouwd! Dr. Martens zijn tegenwoordig met allemaal leuke kleurtjes en printjes verkrijgbaar! Van knalroze naar geel naar bloemetjesprint, alles kan!


Al die kleurtjes zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar ik had wel liever gewoon simpele. Mijn donkerrode Docs kan ik met bijna iedere outfit wel combineren! Van een stoere spijkerbroek naar korte shorts met een panty, het staat allemaal super leuk!


Jullie kunnen nu vast wel raden dat ik de Dr. Martens een dikke Yes vind, maar ik wil natuurlijk wel weten wat jullie er van vinden! Heb jij ze ook of wil je ze hebben? Of vind je ze heel lelijk en zou je ze nooit dragen? 2 comments:

  1. YES from me. Ik vind ze echt geweldig. Ik heb zelf 1 paar zwarte en ze lopen heerlijk. :D

    *ben JapanFreak van gSm

    ReplyDelete
  2. Ik vind ze leuk, maar ik zou ze zelf niet dragen...

    Xx Alex

    ReplyDelete

Thanks for your comment! You made my day ♡