Pages

Sunday, 9 February 2014

En de gastblogger is...

Zoals jullie vast wel wisten was ik op zoek naar een gastblogger en ik heb haar nu gevonden! Lees verder om erachter te komen wie mijn nieuwe gastblogger is!

euphoria.


De nieuwe fashion gastblogger is geworden... Sharon van Black Organza! Vanaf nu blogt zij om de twee weken op donderdag, je zult haar dus wel vaker langs zien komen. Hieronder vertelt ze wat over zichzelf.


Sharon

Hallo iedereen!

Mijn naam is Sharon Boucquez en ik werd door Hanne uitgekozen om jullie gastblogger te zijn.
Dit lijkt mij zeer leuk om te doen, eens wat heel ander publiek dan op mijn eigen blog Blackorganza.blogspot.be.
Mijn blog is gespecialiseerd in dark en alternative fashion en dat verwijst ook naar mijn eigen kledingstijl.
Maar dat niet alleen, deze aparte sferen zie je ook terug in mijn hobby's.
Als 16 jarige begon ik meer dan 5 jaar geleden met modellenwerk. Wat eerst een leuke bezigheid leek te zijn werd al snel een grote passie met het doel om er professioneel mee verder te gaan. Maar dat had ik gedroomd. Met mijn kleine lengte geraak ik niet binnen in een echt modellenbureau die klanten en opdrachten hebben. Daarom ben ik freelance model en reageer ik zelf op casting calls. Ik wil deze gegroeide hobby niet opgeven, want ik vind het nog steeds leuk om met een team creatievelingen samen te werken en thema's uit te voeren. We doen het dan allemaal gratis en de foto's gebruiken we voor ons portfolio.
Het volgende is niet echt een hobby, maar eerder een opleiding waar ik in de toekomst het mijn beroep wil van maken. Ik zit nu in mijn tweede jaar Mode & Theaterkostuum. Ik ontwerp, teken de patronen, maak zowel het proefmodel als de uiteindelijke creatie met de naaimachine of met de hand. Ondertussen heb ik al twee lange avondjurken gemaakt, een historisch ge├»nspireerde baljurk, een broek en is mijn winterjas bijna af. Sinds vrijdag ben ik gestart met de patronen voor een nieuw historische jurk, namelijk een vernieuwde versie van de jurken uit 1840-50. 
Zoals je ziet ben ik erg bezig in de mode sector, ook qua jobs zoek ik iets in de verkoop van fashion, schoenen, accessoires en juwelen.
Nu genoeg verteld, want Hanne vroeg mij een klein stukje tekst, en ik vrees dat ik boven het limiet zit.
Graag wil ik jullie de komende maanden leren kennis maken met de dark stijl en bewijzen dat dit ook elegant en chique kan zijn.

Liefs,
Sharon

Wat vinden jullie van de nieuwe gastblogger?
Liefs, Hanne (en Sharon)

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! You made my day ♡