Pages

Saturday 23 August 2014

2 cool 4 school


Binnenkort zullen we allemaal ons noodlot moeten aanvaarden. Voor mensen die net als mij in regio noord van Nederland wonen is het helaas al begonnen: school. Dit jaar was voor het eerst de zomervakantie voor de middelbare school 6 weken in plaats van 7. Net te kort, als je het mij vraagt. Na 7 weken had ik altijd wel weer een beetje zin in school, maar na 6 echt nog niet!



Deze dinsdag maakte ik kennis met mijn nieuwe klas: 3VC. Het is een kleine klas met maar 24 leerlingen, omdat er dit jaar weinig naar het gymnasium wilden. De dag daarna begon het dan echt: de lessen. Ik heb een verschrikkelijk vol rooster (behoorlijk vervelend). Ook heb ik de grootste hell al overleefd: de schoolfotograaf. Elk jaar sta ik er weer als een boer met kiespijn en het liefst wil ik de foto's in het vuur gooien en er een vreugde dans omheen doen.


Omdat niet iedereen er nou altijd zo fancy is als ik ben ( ;) ), vragen veel mensen zich vaak af wat ze moeten dragen op hun eerste schooldag. Ik heb wat foto's bij elkaar geraapt en een paar leuke collages gemaakt. Ik hoop dat ze je inspireren!



Back to school #1
Back to school #2

Back to school #3

P.S. Doe je al mee met mijn giveaway?

2 comments:

  1. Super leuke kledingsetjes! Al zou ik zelf niet zo snel hakken naar school aandoen, haha. Ik hou echt van het setje met de dr martens <3333

    ReplyDelete
  2. Hahaha, ik ben na 4 weken vakantie al weer toe aan school. Heb er dit jaar 9 gehad.

    ReplyDelete

Thanks for your comment! You made my day ♡