Pages

Sunday, 19 January 2014

Tag: I love blogging #2

Twee maanden geleden deed ik de I love blogging tag, aan het eind beloofde ik dat ik hem over twee maanden weer zou doen. En tadaa! Hier is hij dan!

Tumblr | via Tumblr


Waarom ben je een blog begonnen?

Ik heb altijd al van schrijven gehouden. Ik heb wel eens eerder een blog gehad, maar die was zo slecht dat ik hem, gelukkig, verwijderd heb. Een tijdje terug belande ik opeens op een blog van een meisje en toen dacht ik: "Ja, dat ga ik ook doen!" en toen ben ik mijn blog begonnen.

De reden waarom ik ben begonnen is niet veranderd hahaha!

Hoe kom je aan de naam van je blog?

Het komt uit een songtekst van Kiss me van Ed Sheeran. Ik ben een hele grote fan van hem en er is een zin in Kiss me die ik helemaal geweldig vind. Hij zingt: "And I felt everything, from hate to love, from love to lost, from lost to truth and I guess that's how I knwo you". Ik vond vooral de connectie tussen love en lost heel mooi, dus daar wou ik wel wat mee doen.

Ook dit is niet veranderd.

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?

Niet heel erg veel. Mijn berichten worden gemiddeld tussen de 30 en 40 keer bekeken en ik heb ongeveer iets minder dan 100 bezoekers per dag. Ik heb maar 2 volgers op bloglovin, dus eigenlijk maar 2 mensen die echt mijn blog lezen.

Onderhand heb ik al de 38 volgers bereikt en dit vind ik echt geweldig! Tegenwoordig heb ik iets meer dan 100 bezoekers per dag en op een goede dag heb ik meer dan 150! Mijn berichten worden van de 30 tot de 50 keer bekeken. Ik moet jullie trouwens ook nog bedanken voor de 2000 pageviews die ik laatst heb bereikt!

Wie werken er allemaal mee aan je blog?

Ik zelf en We Heart It helpt mij aan de plaatjes.

Nog steeds ik zelf en We Heart It.

Date night🎀🌸💕💫💥

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt door je blog?

Ik heb nog niet echt veel meegemaakt, maar tot nu toe wel dat ik veel andere blogs heb ontdekt. Ik kijk op iemands blog, zie dat iemand heeft gereageerd kijk op haar blog en zo gaat het door.

Ik heb nieuwe contacten gemaakt. Ik heb dan nog niet echt heel veel contact met andere bloggers (zou ik wel leuk vinden), maar wel al meer dan in het begin.

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld op een bericht?

Gemiddeld ongeveer 2 reacties. Ik weet het, het is echt heel weinig! Ik hoop natuurlijk dat ik meer mensen krijg die mijn blog volgen.

Tegenwoordig krijg ik op een bericht ongeveer van de 2 tot 10 reacties. Ik waardeer elke reactie die ik krijg!

Werk je samen met bedrijven?

Nee, helaas niet, maar ik zou het wel heel erg graag doen omdat ik zo weer nieuwe dingen ontdek. (en dingen ontvangen is natuurlijk ook heel leuk hahahaha)

Nog niet, maar ik heb tegenwoordig wel al contact met een aantal  bedrijven.

Wat voor camera gebruik je?

Ik gebruik vooral plaatjes van We Heart It, maar als ik zelf ergens foto's van maak gebruik ik vaak de camera van mijn telefoon. Ik heb een Sony Xperia U (echt de fijnste telefoon die er is!) en die camera is heel erg goed. Ik zou wel graag een spiegelreflexcamera willen, maar die zijn zo duur...

Ik ben echt super blij met de Panasonic Lumix DMC-LX3 die ik van mijn vader heb gekregen. Het is echt een geweldige camera. Ik gebruik soms ook nog mijn telefoon, maar wel vooral mijn camera.

Waar haal je inspiratie voor een artikel vandaan?

Meestal als ik een artikel schrijf ben ik zelf op het idee gekomen, maar soms krijg ik mijn ideeën ook van andere blogs. Zoals deze tag bijvoorbeeld. 

Ik haal mijn ideeën van mezelf, maar ook van andere bloggers.

En hier hebben we een plaatje van een kat met een bril.

Welke bloggers inspireren je?

Tegenwoordig zijn er een aantal bloggers die ik echt heel leuk vind. Er is ook een blog wat niet de beste van al die blogs is, maar toch een plaatsje erbij verdiend. About Everything Nice heeft mij namelijk geïnspireerd om ook een blog te beginnen. Tegenwoordig vind ik EleganticThe Fashion Script en My Journey Through Style heel erg leuk en die volg ik ook heel goed via bloglovin! Zij inspireren mij vooral!


Pfffff.... Ik heb tegenwoordig echt heel veel blogs die ik leuk vind. Er komen hier een aantal: Black OrganzaDOTMy Journey Through StyleNailnerdjessStuff by BoAmarouxLuna's Lovely WorldBrecht a Redhead en The Fashion Script.

Krijg je wel eens negatieve reacties?

Nee, maar aangezien ik niet erg veel reacties krijg is de kans niet groot dat er een negatieve reactie bij zit.

Nee, tot nu toe heb ik nog nooit een negatieve reactie gehad.

Post je elke dag een nieuw artikel?

Nee, maar ik probeer het wel zo vaak mogelijk te doen. Als ik bijvoorbeeld op een dag al een artikel gepost heb en ik wil er nog een schrijven, dan schrijf ik er een die ik bewaar en publiceer als ik een keer geen tijd heb om te posten.

Nee, maar wel zo vaak mogelijk. Omdat ik er nu achter ben gekomen hoe je berichten kan inplannen heb ik bijna elke dag of om de dag wel een bericht.

Wat voor soort lay-out heb je? Heb je hem zelf gemaakt?

Ik heb gewoon de lay-out simple van blogger zelf, maar die heb ik zelf een beetje aangepast zodat het meer bij mijn blog past.

Ik heb nog steeds de template simple van blogger, maar heb hem zelf nog meer aangepast, dankzij de geweldige HTML-lessen van Luna.

♥♥

Hoe lang doe je gemiddeld over een bericht?

Ik denk in totaal, inclusief plaatjes opzoeken en ander dingen ervoor doen, ongeveer een uur.

Ik denk nog steeds wel een uur, maar als ik ondertussen niks anders aan het doen ben kan ik het ook wel in een kwartiertje.

Is je blog een bedrijf? Zo ja, hoe vind je het? Zo nee, zou je het willen?

Nee en ik zou het ook niet willen. Ik zie dit als een hobby en iets wat ik voor mijn lol in mijn vrije tijd doe. Als het een bedrijf zou zijn, dan zouden er ook veel meer verplichtingen bij zijn en dan zou te lol er vanaf gaan.

Nee en mijn mening is nog steeds hetzelfde.

Heb je contact met andere bloggers?
Nee niet echt. Soms als ik een reactie achterlaat reageren andere mensen er wel op, maar dat mag je geen "contact" noemen.

Nog steeds niet heel erg. Ik heb wel contact met Brechtje, maar zij zit ook bij mij op school.

Wat vonden jullie er van dat ik de tag weer deed?

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! You made my day ♡