Pages

Friday, 26 September 2014

Spam je blog!

Waarschijnlijk heb je het wel vaker gezien: een spam je blog! Het is hartstikke simpel, je reageert hieronder met je blog + wat voor soort blog + een linkje en ik maak later een artikel waarin ik de 4 leukste blogs promoot! Sorry dat er vandaag geen echt artikel online komt!


7 comments:

 1. Hey, ik ben Deveney en mijn blog heet www.seture.nl Ik blog hier over makeup, mode en soms lifestyle :)

  ReplyDelete
 2. Hee hoi!
  Mijn naam is Mirinne, ik blog voornamelijk over Lifestyle maar soms ook over fashion en beauty.
  M1R1NN3.wordpress.com

  ReplyDelete
 3. Haai, mij ken je natuurlijk nog niet en heb je ook nog nooit gezien, dus ik zal even een linkje achterlaten. www.modieuze.blogspot.com xoxo

  ReplyDelete
 4. http://ilonamyname.blogspot.nl/, mijn blog.

  ReplyDelete
 5. Heel leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog www.miss-happinez.blogspot.nl vind je artikelen over beauty, lifestyle en natuurlijk happinez. Er is op dit moment een Happy Week bezig en er komt ook een leuke winactie aan. Ik hoop dat je een kijkje komt nemen!

  ReplyDelete
 6. Hey! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.com.
  De laatste tijd groeit mijn blog nogal en dat vind ik echt super. Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Mijn lifestyle is vooral dansen. Dit jaar ga ik met mijn team weer meedoen aan wedstrijden. Vorig jaar zijn we Nederlands Kampioen geworden, dus ik ben benieuwd naar dit jaar! Af en toe plaats ik video's. Die staan ook op youtube. Ik ben een echte shopaholic dus shoplogs zijn niet te missen op mijn blog! Verder plaats ik nog OOTD's, DIY's, reviews van hele leuke producten van bijvoorbeeld Bourjois, mijn eigen beautytips, tutorials en nog veel meer!

  Ik zou het tof vinden als je even een kijkje wil nemen :)
  xxx

  ReplyDelete
 7. Ik blog samen met nog iemand anders. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  Neem je een kijkje?

  http://www.thebeautyboulevard.nl

  Mijn bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/12710349

  xx

  ReplyDelete

Thanks for your comment! You made my day ♡