Pages

Thursday, 16 January 2014

The Body Shop: body lotion Shea Whip

Mijn verjaardag is nu dan ook écht voorbij. Dit weekend vierde ik het met vriendinnen, ook al was ik een maand geleden jarig. Daar kreeg ik ook deze hele leuke body lotion van the body shop. Sorry dat de foto's een beetje donker zijn, het is soms echt irritant dat het zo vroeg donker is!Ik vind het sowieso al heel erg leuk ingepakt. Het komt nog van kerst en het rode dingetje is ook bedoeld om het er mee in de boom te hangen. Niet dat ik denk dat mensen body lotion in hun boom hangen, maar toch, het is een leuk idee.


Zo ziet het flesje eruit. Hij is niet erg groot, ongeveer zo groot als van die flesjes die je meeneemt op vakantie. Toen ik hem open deed rook ik de heerlijke geur meteen. Hij ruikt een beetje zoet, maar ook pittig, lastig te omschrijven.


Zo ziet hij eruit als je het uit het flesje spuit, het is een beetje dikke substantie, wat fijn is bij body lotion. Hij trekt ook gauw in, wat ook heel erg fijn is. Na een minuut waren mijn handen super zacht! Ik zou hem zeker aanraden, zeker nu in de winter, want hij is echt heerlijk!

De body lotion is te koop bij The Body Shop. Hoeveel hij kost weet ik niet, want ik heb hem gekregen en dan ga je niet opzoeken hoeveel hij kostte. Hahaha!
P.S. Doe jij al mee met de winactie?

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! You made my day ♡